بهره‌برداری از یک واحد صنایع تبدیلی و غذایی در شوشتر

بهره‌برداری از یک واحد صنایع تبدیلی و غذایی در شوشتر

ایسنا/خوزستان مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی خوزستان گفت: یک واحد صنایع تبدیلی با ظرفیت ۱۵۰۰ تن در سال در شهرستان شوشتر راه‌اندازی شد.

وی افزود: ظرفیت سالانه این واحد، ۱۵۰۰ تن در سال برآورد می‌شود و میزان اشتغالزایی این طرح نیز ۶ نفر است.

سید عباس موسوی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به راه‌اندازی این طرح در اسفندماه سال گذشته، اظهار کرد: این طرح در زمینه برنجکوبی و سرمایه ثابت آن ۸۰ میلیارد ریال بوده است.

انتهای پیام

منبع: https://www.isna.ir/news/1403011405939/%D8%A8%D9%87%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%DB%8C%DA%A9-%D9%88%D8%A7%D8%AD%D8%AF-%D8%B5%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%B9-%D8%AA%D8%A8%D8%AF%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%88-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%B4%D9%88%D8%B4%D8%AA%D8%B1

توسط داوود دانش‌جعفری

داوود دانش‌جعفری