«تسلا » در اقدامی ناباورانه فناوری سری خود را فاش کرد !

ارزش‌گذاری تسلا که از مجموع همه خودروسازان دیگر بالاتر است، نشان‌دهنده موقعیت مسلط آن در این صنعت است.

این حرکت چه معنایی برای آینده خودروهای برقی دارد؟

آنها همچنین باید نشان دهند که می‌توانند ارزش و چشم‌انداز منحصر به فرد خود را بدون کپی‌برداری از سبک یا ویژگی‌های تسلا به بازار خودروهای برقی ارائه کنند.

به نظر می‌رسد تسلا جاه‌طلبی‌های بزرگ‌تری نسبت به تسلط بر بازار دارد. هدف آن‌ها تصاحب کامل خودروهای برقی است و مایلند دانش خود را برای تحقق آن به اشتراک بگذارند.

تصمیم تسلا برای به اشتراک‌گذاری رایگان فناوری ۴۸ ولتی می‌تواند تأثیر عمیقی بر آینده خودروهای الکتریکی داشته باشد. تسلا با تشویق سایر خودروسازان به استفاده از این فناوری، می‌تواند حرکت جهان به سوی حمل‌ونقل پاک‌تر و هوشمندتر را تسریع بخشد. علاوه بر این، با پرورش فرهنگ دسترسی آزاد و همکاری در این صنعت، تسلا می‌تواند نوآوری و رقابت بیشتری را ایجاد کند و در نهایت به مصرف‌کنندگان گزینه‌های بهتر و مقرون به صرفه‌تر خودروهای برقی را ارائه دهد.

انتهای پیام

منبع: https://www.isna.ir/news/1402091712100/%D8%AA%D8%B3%D9%84%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%82%D8%AF%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D9%86%D8%A7%D8%A8%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%81%D9%86%D8%A7%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%B3%D8%B1%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D8%A7-%D9%81%D8%A7%D8%B4-%DA%A9%D8%B1%D8%AF

به گزارش ایسنا و به نقل از آی‌ای، تسلا کاری غیرقابل تصور انجام داده است. این شرکت راهنمای فناوری ۴۸ ولتی خود را رایگان در اختیار سایر شرکت‌های خودروسازی دیگر قرار داده است. راهنمای این فناوری که مزایا و پیچیدگی‌های این فناوری پیشرفته را توضیح می‌دهد، مستقیما برای مدیران عامل سایر شرکت‌های خودروسازی ارسال شده است.

واکنش سایر خودروسازان چه بود؟

فناوری ۴۸ ولت یکی از ویژگی‌های کلیدی سایبرتراک تسلا است که آن را بسیار قابل توجه می‌کند. چنین قابلیت‌هایی چابکی و مانورپذیری وسیله نقلیه را افزایش می‌دهد. همچنین بهره‌وری انرژی، سرعت شارژ و عملکرد کلی آن را بهبود می‌بخشد.

البته فقط عده‌ای در این مورد قانع شده‌اند. برخی فکر می‌کنند که تسلا تنها سعی می‌کند شبیه افراد خوب به نظر برسد. برخی دیگر نگران هستند که ارائه فناوری به رقبا آن‌ها را قدرتمند کند.

با این حال، سخاوت تسلا با یک اخطار همراه است. خودروسازان دیگر باید ثابت کنند که شایسته فناوری تسلا هستند. آنها باید نشان دهند که می‌توانند آن را به طور مؤثر و کارآمد بدون به خطر انداختن کیفیت یا ایمنی استفاده کنند.

این فناوری در فرمان سایبرتراک (Cybertruck) به کار برده شده و اکنون برای همه در دسترس است. اگرچه این فناوری جدید نیست و پیش از این توسط شرکت‌هایی مانند فورد به کار گرفته شده بود، اما تسلا نوآوری‌های هوشمندانه‌ای در این زمینه انجام داده است.

برخی از دریافت‌کنندگان راهنمای تسلا از این حرکت تشکر و قدردانی کرده‌اند. به عنوان مثال، جیم فارلی (Jim Farley)، مدیر عامل فورد، دریافت یک کپی از سند «چگونه یک خودروی ۴۸ ولتی طراحی کنیم» با امضای ایلان ماسک را تایید کرد.

تسلا به عنوان یک پیشگام در صنعت خودروهای الکتریکی شناخته می‌شود که دائما نوآوری‌ها را فراتر می‌برد و استانداردهای جدیدی را تعیین می‌کند. اما در حال حاضر، این شرکت به طرز شگفت‌انگیزی سخاوتمندانه اسرار فناوری خود را فاش کرده است و آنها را به صورت رایگان با سایر خودروسازان به اشتراک گذاشته است.

این فناوری جهان خودروهای برقی را متحول می‌کند و تسلا راه رسیدن به سطح بعدی خودروهای الکتریکی را به دست تمامی شرکت‌های خودروسازی رسانده است.

او در توییتر نوشت: آن‌ها شوخی نمی‌کردند. ما سند را امروز در تاریخ پنجم دسامبر دریافت کردیم. با تشکر از ایلان ماسک. حرکتی عالی برای این صنعت!

ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا در پاسخ به پست فارلی گفت: خوش آمدید.

شرکت خودروسازی تسلا فناوری ۴۸ ولتی که فرمان سایبرتراک از آن استفاده می‌کند را در اقدامی ناباورانه در دسترس عموم قرار داد.

چرا این یک اتفاق بزرگ است؟

سخاوت تسلا همچنین یک حرکت استراتژیک جسورانه است که نشان‌دهنده اعتماد و رهبری این شرکت در بازار خودروهای برقی است. در حالی که دیگر خودروسازان برای رسیدن به توانایی‌های فناورانه تسلا با مشکل مواجه شده‌اند، تسلا تصمیم گرفته دانش خود را با آن‌ها به اشتراک بگذارد و رقبای خود را برای بهبود عملکرد به چالش بکشد.

سیستم ۴۸ ولتی تسلا صنعت خودروهای برقی را متحول می‌کند؛ زیرا نشان‌دهنده ارتقای قابل توجهی از سیستم ۱۲ ولتی معمولی است که برای چندین دهه استفاده می‌شد. تسلا با تغییر به ولتاژ بالاتر، توانسته سیم‌کشی و وزن خودرو را کاهش دهد و قدرت و عملکرد قطعات الکتریکی را افزایش دهد.

اما چرا تسلا ناگهان سخاوتمند شد؟

اینگونه تصور کنید. شارژ سریع‌تر، عملکرد بهتر و وسایل نقلیه کارآمدتر همه اینها به لطف یک فناوری مشترک محقق می‌شود. خیلی خوب به نظر می‌رسد، درست است؟