تصویب بیش از ۳۰۰ طرح پشتیبان جهت دریافت تسهیلات از اعتبارات مشاغل خانگی در لرستان

وی به اعتبار تخصیص یافته در سال جاری به مشاغل خانگی در لرستان اشاره کرد و گفت: امسال با پیگیری‌های صورت گرفته ۱۳۰ میلیارد تومان اعتبار ارزان قیمت تخصیص داده شده که مراحل پرداخت این تسهیلات با همکاری دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های عامل استان در حال انجام است.

سرپرست اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان بیشترین مجوزهای صادره و متقاضیان مشاغل خانگی را در بخش‌های صنعت، کشاورزی و میراث فرهنگی دانست و افزود: ۵۱۵ رسته شغلی در سامانه مشاغل خانگی به ثبت رسیده که در بخش‌های صنایع دستی ۲۵۱ رسته، فرهنگی هنری ۱۲۹ رسته، صنعت ۷۲ رسته و در بخش کشاورزی ۶۳ رسته شغلی مشاغل خانگی برای صدور مجوز فعالیت وجود دارد.

ناصری‌نیا گفت: با پرداخت این تسهیلات و بهره‌برداری از این طرح‌های پشتیبان در حوزه مشاغل خانگی امسال یک ۱۳۵۹ فرصت شغلی جدید ایجاد خواهد شد.

ایسنا/لرستان سرپرست اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان گفت: ۳۶۳ طرح پشتیبان کسب و کارهای خانگی جهت دریافت تسهیلات از محل اعتبارات مشاغل خانگی در استان به تصویب رسید.

سرپرست اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان تصریح کرد: یکی از روش‌هایی که از طریق آن می‌توان وضعیت کسب و کار خانگی و خرد را رونق بدهیم استفاده از شرکت‌های پشتیبان در بخش مشاغل خانگی است که می‌توان برای پایداری و حمایت از این طرح‌ها با هماهنگی و همراهی دستگاه‌های اجرایی برای عرصه و فروش مستقیم تولیدات این طرح‌ها اقدام به برپایی نمایشگاه‌های دائمی و محلی در سطح استان کرد.

سید فرهاد ناصری‌نیا هجدهم شهریور ماه در جلسه بررسی طرح‌های پشتیبان مشاغل خانگی لرستان با بیان اینکه مهمترین راه‌های کسب درآمد و اشتغال در خانواده‌ها کسب و کارهای خانگی است، اظهار کرد: امروز مشاغل خانگی در دنیا با سرعت در حال گسترش است و یکی از مهم‌ترین سیاست‌های کشورها برای توسعه اقتصادی و ایجاد اشتغال بین آحاد مردم به شمار می‌رود و فضای دیجیتال و شبکه‌های اجتماعی، مصداقی از انقلاب مشاغل خانگی در دوران امروزی است.

ناصری‌نیا بیان کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۰ تاکنون ۱۷ هزار و ۷۲۱ مجوز در حوزه مشاغل خانگی در بخش‌های مستقل و پشتیبان در لرستان صادر شده و با همکاری بانک‌های عامل ۱۶۵ میلیارد و ۱۵۳ میلیون ریال تسهیلات ارزان قیمت پرداخت شده است.

وی به بیان اینکه متقاضیان فعالیت در مشاغل خانگی می‌توانند در درگاه ملی مجوزها به نشانی مراجعه و ثبت نام کنند، بیان کرد: هر شخصی که مجوز این مشاغل را از طریق سامانه که کاملاً فرآیند به صورت هوشمند و الکترونیکی صورت می‌گیرد، می‌تواند بعد از اتمام مراحل ثبت نام مجوز مشاغل خانگی را آنی دریافت کند و هنگامی که نظارت انجام و اهلیت شخص احراز شد برای بهره‌مندی از تسهیلات در نوبت قرار می‌گیرد.

انتهای پیام

منبع: https://www.isna.ir/news/1402061811472/%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%A8-%D8%A8%DB%8C%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%DB%B3%DB%B0%DB%B0-%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%AC%D9%87%D8%AA-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D8%AA%D8%B3%D9%87%DB%8C%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D8%BA%D9%84

وی اولویت پرداخت تسهیلات حوزه مشاغل خانگی در سال جاری را به طرح‌های پشتیبان عنوان کرد و افزود: امروز با همکاری دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های عامل ۳۶۳ طرح پشتیبان حوزه کسب و کارهای خانگی با اعتبار ۵۲ میلیارد و ۶۴۰ میلیون تومان از محل اعتبارات مشاغل خانگی در لرستان به تصویب رسید که برای مرحله پرداخت به بانک‌های ملی، تجارت، رفاه کارگران، صادرات و توسعه تعاون معرفی می‌شوند.