
این رویداد در تاریخ ۲۴ مهرماه توسط سازمان غذا و داروی ایران به مناسبت روز جهانی غذا با موضوع “آب زندگی است، آب غذاست. هیچکس جا نماند” برگزار شد.
نماینده موقت سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد در ایران گفت که فائو متعهد به کمک به دولتها و ذینفعان در مدیریت پایدار آب های زیرزمینی از طریق ابزارها و فناوری های مختلف است.
جی سی در این پیام که توسط سرپرست موقت وی خوانده شد، بر ارتباط عمیق بین آب و غذا تاکید و بیان کرد: با وجود پوشیده شدن ۷۱ درصد از سطح زمین توسط آب، تنها ۲.۵ درصد از این آب شیرین برای کشاورزی مناسب است.
وی در ادامه بر ضرورت اقدام جمعی تاکید کرد و از دولت ها خواست تا سیاست های مبتنی بر علم را طراحی کنند، نوآوری را ترویج داده و در مدیریت آب سرمایه گذاری کنند.
وی همچنین اظهار کرد که منابع آب جهانی به دلیل عواملی مانند رشد جمعیت، شهرنشینی، توسعه اقتصادی و تهدید احتمالی تغییرات اقلیمی تحت فشار قابل توجهی قرار دارند.
جی سی همچنین از تلاشهای ایران برای رسیدگی به امنیت غذایی و تغذیه بهویژه سند ملی دانشبنیان امنیت غذایی قدردانی کرد و افزود: سند ملی دانشبنیان امنیت غذایی ایران گامی مهم و همسو با اهداف توسعه پایدار است.
جی سی با تاکید بر یک روند نگران کننده، خاطرنشان کرد: در چند دهه گذشته منابع آب شیرین به ازای هر نفر ۲۰ درصد کاهش یافته است. از برداشتهای جهانی آب شیرین، ۷۲ درصد به کشاورزی نسبت داده میشود که به ارتباط مهم بین آب و غذا اشاره دارد.
انتهای پیام