
قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: در کنار آن حدود ۱۰ هزار تن گوشت گوساله منجمد وارد و ترخیص شده است. معادل همین میزان هم در گمرکات و در مسیر است. ۱۰ هزار تن هم تولید شده که تا پایان ماه مبارک رمضان ۳۰ هزار تن گوشت گوساله منجمد داریم که برای مصارف صنف و صنعت و رستوران استفاده شود. قیمت این گوشت ۲۸۵ تا ۳۰۰ هزار تومان براساس قطعهبندی و دستهبندی در فروشگاههای زنجیرهای و میادین میوه و ترهبار در دسترس مردم قرار میگیرد.
قائم مقام وزیر جهادکشاورزی ضمن اعلام عرضه گسترده گوشت منجمد در سراسر کشور به واردات گوشت اشاره و گفت که روزانه بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ تن گوشت گرم گوسفندی و گوساله به طور مستمر تا پایان ماه رمضان وارد میکنیم.
انتهای پیام
منبع: https://www.isna.ir/news/1402120100697/%D8%B9%D8%B1%D8%B6%D9%87-%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA-%D9%85%D9%86%D8%AC%D9%85%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D9%85%D8%B6%D8%A7%D9%86-%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AA-%D8%B1%D9%88%D8%B2%D8%A7%D9%86%D9%87-%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA-%DA%AF%D9%88%D8%B3%D9%81%D9%86%D8%AF%DB%8C
به گزارش ایسنا، علیرضا پیمان پاک گفت : برنامهریزی شده که برای اسفندماه ۲۰۰۰ تن گوشت گوسفندی منجمد وارد شود که در حال حاضر در سردخانهها است و آخرین مراحل تاییدیههای دامپزشکی را طی میکند تا در اسفندماه عرضه شود. این گوشت برای مصرفکننده ۲۳۰ هزار تومان است و قطعات پرمصرف مانند ران و سردست ۲۶۰ هزار تومان قیمت مصرفکننده است.