وی تصریح کرد: بیش از ۷۰ هزار پروانه طی یکسال توسط نظام دامپزشکی صادر شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۵ تا ۵۰ درصد در صدور پروانه رشد داشتیم. همچنین در این راستا موانع صدور پروانه برداشته و انحصارها نیز شکسته شد.
رئیس سازمان نظام دامپزشکی در پایان همچنین به اهمیت حضور ناظران بهداشتی در کشتارگاه و مراکز عرضه دام تاکید کرد و گفت: معتقدیم برای واردات گوشت باید کشورها پروتکلهای یکدیگر را رعایت کنند و ناظران بهداشتی نیز باید در کشتارگاه های خارج از کشور حضور داشته باشند تا ضمن نظارت میدانی بر اجرای پروتکلها نیز نظارت کنند.
وی در ادامه افزود: معتقدیم این نظارت را میتوان بر عهده بخش خصوصی گذاشت. مسئولان و ناظرین ما در فارمها و کشتارگاه های داخل کشور از بخش خصوصی هستند و در نتیجه میتوان برای خارج از کشور نیز از همین ظرفیت استفاده کرد.
به گزارش ایسنا، حامد زارعی در نشست خبری که ظهر امروز برگزار شد با بیان اینکه وظایف سازمان نظام دامپزشکی و سازمان دامپزشکی با یکدیگر متفاوت است، گفت: سازمان دامپزشکی زیر مجموعه وزارت جهادکشاورزی است و وظایفی چون سیاستگذاری، حوزههای بازرسی، قرنظینه کشور و همچنین نظارت بر قوانین را دارد.
وی در بخش دیگری از صحبتهایش در پاسخ به چگونگی نظارت بر ورود کالاهای اساسی گفت: سازمان دامپزشکی پروتکلها و آزمایشهای کیفی دارد و بر این اساس نیز مواردی را اندازهگیری میکند که اگر شاخصهای کالاهای وارد شده با شاخصهای تعیین شده مطابق نباشد اجازه ترخیص کالا داده نمیشود.
وی ادامه داد:در کنار آن نیز سازمان نظام دامپزشکی وظیفه پیگیری، حفاظت و صیانت از حقوق این صنف را بر عهده دارد. البته بر اساس قانون برخی وظایف نیز بر عهده نظام دامپزشکی گذاشته شده است.
انتهای پیام