به گفته منابع بازرگانی، به نظر میرسد این وضعیت در طول ژانویه برای محمولههایی که در فوریه بارگیری میشوند، ادامه پیدا کرده است.
رویترز در اوایل ژانویه به نقل از منابع بازرگانی و پالایشگاهی گزارش کرده بود ایران قیمت بالاتری را برای نفت خود از چین، طلب کرده و بخشی از عرضه نفت را متوقف کرده است.
چین پس از بازگشت تحریمهای آمریکا علیه ایران در سال ۲۰۱۸، همچنان به خرید نفت ایران ادامه داد اما طبق گزارش رویترز، گویا ایران اکنون میخواهد تخفیف فروش نفت خود نسبت به قیمت نفت برنت را کمتر کند و این مسئله، به ادامه چانهزنی مشتریان چینی با ایران و منجر شده است.
بر اساس گزارش اویل پرایس، شرکت تحلیل داده کپلر برآورد کرد در نتیجه ادامه مذاکرات قیمت با چین که مشتری بزرگ ایران است، حجم صادرات نفت ایران ممکن است دستخوش تغییر شود.

به گزارش ایسنا، مذاکرات میان ایران و پالایشگاههای چینی مستقل در خصوص تغییر قیمت، در اواسط دسامبر آغاز شد و باعث کاهش استقبال خریداران خصوصی چین از نفت ایران شد.
به گفته منابع آگاه، ایران خواستار تخفیف پنج تا ۶ دلاری برای هر بشکه نفت سبک برای تحویل در دسامبر و ژانویه در مقایسه با قیمت نفت برنت است. قراردادهای دسامبر و ژانویه در نوامبر با قیمت حدود ۱۰ دلار در هر بشکه ارزانتر از قیمت نفت برنت، توافق شده بود.
انتهای پیام