وی با بیان اینکه ضوابط اختصاصی مربوط به فروش، خرید و حمل و نگهداری این گروه کالایی نیز آموزش داده خواهد شد، افزود: به استناد تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، ثبت معاملات سکه و طلا و جواهرات به صورت شفاف در سامانه جامع تجارت الزامی شده است و در واقع این طرح میبایست از سال گذشته اجرایی میشد، اما با توجه به شرایط خاص بازار طلا و جواهر مسکوت مانده بود.
رئیس کمیسیون نظارت مرکز گیلان با تاکید بر ضرورت پرهیز از حواشی نادرست رسانهای، تصریح کرد: این بخشنامه از ۲۶ مهرماه همراه با ضوابط اختصاصی فلزات گرانبها، سکه، طلا و جواهرات به سراسر کشور ابلاغ شده و لذا اجرای قوانین جاری کشور در راستای شفافیت امور اقتصادی و جلوگیری از قاچاق برای همگان یکسان است.
تیمور پورحیدری امروز، ۱۰ دی ماه در نشست با روسای اتحادیه های طلا و جواهر استان گیلان، با اشاره به ثبت معاملات در سامانه جامع تجارت برای فعالان طلا و جواهر، اظهار کرد: در راستای شفافیت امور تجاری گروه های کالایی بخشنامه حوزه طلا و جواهر، کلیه طلافروشان ملزم به انجام امور در سامانه جامع تجارت هستند.
رضا برهانی نیا، مدیرکل امور مالیاتی گیلان نیز، با تشریح دستورالعمل ابلاغی، گفت: با توجه به اینکه در حالت فعلی میزان مبادلات تجاری طلای کشور دقیقا مشخص نیست؛ سامانه جامع تجارت نشان دهنده میزان موجودی و معاملات روزانه به صورت شفاف خواهد بود و چنانچه معامله ای خارج از بستر این سامانه انجام شود، تخلف محسوب میگردد.
وی ثبت ورود و خروج طلا و سکه را به نفع فعالان این عرصه دانست و عنوان کرد: ممکن است این قانون در ابتدای امر با برخی مشکلات روبرو شود، ولی در نهایت به نفع سیستم اقتصادی کشور و کسب و کارهای مختلف خواهد بود.
انتهای پیام