تا حد امکان از لوله کشی با طول کمتر در نصب استفاده و از اجرای عایق کاری مناسب در کولرگازی استفاده شود، ضمن اینکه باید حدالامکان یونیت خارجی (کندانسور) در سایه و محیط خنک نصب و برای خط برق تغذیه(مدار قدرت) از کابل استاندارد استفاده شود.
برای کاهش مصرف برق کولرگازی میتوان نکاتی را رعایت کرد، در ابتدا سعی کنید کولرگازی متناسب با مساحت، شرایط آب و هوایی منطقه انتخاب و برای نصب از تکنسین های مجرب و ماهر استفاده کنید.
از جمله مسائل کلیدی و غیرقابل انکاری که در مورد سیستمهای سرمایشی اسپلیت و داکتاسپلیت و بهصورت کلی کولرهای گازی باید مورد توجه قرار داد، این است که این دستگاهها نسبت به کولرهای آبی، میزان مصرف برق به مراتب بالاتری دارند.
سعی کنید محیط داخل نسبت به محیط خارجی عایقکاری و درزبندی اصولی و صحیح شده باشد، تنظیم دمای ترموستات کولرگازی به صورت صحیح و اصولی نیز مورد توجه است.
بی شک تامین برق پایدار وظیفه وزارت نیرو بوده و آنطور که وعده داده شده نیز نباید امسال هیچگونه خاموشی در کشور اتفاق بیفتد اما توجه به مدیریت مصرف نیز وظیفه شهروندی است، تا ضمن انجام کارهای مدیریتی که توسط وزارت نیرو ضورت میگیرد مشکلی برای تامین برق پیش نیاید و کل کشور از نعمت برق برخوردار شوند.
بهگزارش ایسنا، گرایش به استفاده از کولرهای گازی، اسپلیت و داکت اسپلیتها حتی در مناطق معتدل کشور در سالهای اخیر رو به فزونی است، این در حالی است که کولرهای آبی به لحاظ تولید رطوبت و خنکای مطبوع، صرفه اقتصادی و مصرف متعارفتر انرژی، همچنان بهترین گزینه برای مناطق عادی کشور به شمار میروند، مناطق معتدلی که بیش از ۸۰ درصد مساحت کشور را در بر میگیرد.
در مناطق گرمسیر و شرجی کشور که دما و رطوبت بالا است، با توجه به الگوی مصرف برق ویژه این مناطق که در ماههای گرم به ۳۰۰۰ کیلووات ساعت هم میرسد، استفاده از کولرهای گازی توجیهپذیر است. البته بسیاری دمای آسایش کولرگازی اگر روی ۲۴ درجه سانتی گراد تنظیم شود، هم خنکی لازم حاصل شود و همچنین کمترین افزایش قبض برق را خواهیم داشت.
در مجموع لازم است هنگام خرید کولرآبی به برچسب مصرف انرژی توجه و کولر را با توجه به برچسب انرژی، مشخصات فنی و متناسب با نوع نیاز خریداری کنیم.
در سالهای اخیر استفاده از کولرهای گازی مرسوم شده که باتوجه به محدودیتهای موجود در صنعت برق لازم است با رعایت نکاتی مصرف برق این وسیله را کاهش داد.
انتهای پیام
منبع: https://www.isna.ir/news/1402032113548/%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%81-%D8%A8%D8%B1%D9%82-%DA%A9%D9%88%D9%84%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D9%87%D8%B4-%D8%AF%D9%87%DB%8C%D9%85
برای اینکه در منطقه یا استان خود از برق پایدار برخوردار باشیم، دلیل قابل توجیهی برای مصرف بیش از حد برق نیست، زیرا شبکه برق کشور شبکه ای به هم پیوسته است و هر یک از استانها برای برقراری تعادل در شبکه، موظف به کاهش مصرف روزانه خود هستند.