به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی، وزیر امور اقتصادی و دارایی عصر پنجشنبه در پیامی در فضای مجازی نوشت: روز گذشته (چهارشنبه) به دعوت مجمع تشخیص مصلحت نظام گزارشی تحلیلی از وضعیت اقتصاد کلان نوشت. شاخص ها و عوامل موثر بر وضعیت کلان اقتصادی فعلی و متغیرها جهت اطلاع به اعضا ارائه شد و به شورای محترم تقدیم نمودم.
همتی گفت: مشکل اساسی در اقتصاد ما روش مدیریت و حکمرانی اقتصادی است. تجلی حکمرانی در Natrazhi کسری بودجه سالانه و تورم بالا و خود تداومی است.
وی تاکید کرد: اصلاح اختلافات به یکباره نه ممکن است و نه لازم است. شناسایی عدم تعادل های عمده و اصلاح تدریجی آنها راه را برای گذار از تعادل رشد پایین و تورم بالا به تعادل بهتر هموار می کند.
وزیر امور اقتصادی و دارایی تصریح کرد: اولویت اصلاح برخی اختلافات جدی است که زمینه را برای بازگشت اقتصاد به مسیر متعادل فراهم می کند. این اصلاحات لزوماً ارزشمند نیستند.
همتی خاطرنشان کرد: اصلاحات اقتصادی نیاز به زمان دارد. به جای تغییرات ناگهانی و تکان دهنده، باید به تدریج مشکلاتی مانند کسری بودجه، نارضایتی و دخالت بیش از حد دولت در اقتصاد را حل کنیم.
وی ادامه داد: برای بهبود اقتصاد علاوه بر لغو اجاره بها، باید فضای کسب و کار را رقابتی کنیم و با بهبود تعاملات بین المللی، انتظارات را مدیریت و برای سرمایه گذاری جذاب کنیم.
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: امید است با اجرای برنامه ها اقتصاد ملی قابل پیش بینی شود و اعتبارات بیشتری برای تضمین رشد اقتصادی مصرف شود.
به گزارش این خبرگزاری، مجمع تشخیص مصلحت نظام روز چهارشنبه با حضور روسای قوای مجریه و قضاییه، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و وزیر امور اقتصادی و دارایی تشکیل جلسه داد.
در این دیدار آیت الله آمولی لاریجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، به تحلیل تحولات اخیر در سوریه پرداخت و بر ادامه حمایت های ایران از جبهه مقاومت تاکید کرد. و انشاءالله همه به این مهم توجه داشته باشند و وظایف خود را به طور کامل انجام دهند.
در جلسه امروز شورا، سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و دکتر عبدالناصر همتی وزیر اقتصاد و دارایی نیز گزارشی از تحولات اوضاع منطقه از جمله حوادث اخیر ارائه کردند. در سوریه، لبنان و غزه و وضعیت اقتصاد کشور به اعضای انجمن.
منبع: https://www.irna.ir/news/85688297/%D9%87%D9%85%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B5%D9%84%D8%A7%D8%AD-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF