صنعت غذا در اصفهان حرف های زیادی برای گفتن دارد

صنعت غذا در اصفهان حرف های زیادی برای گفتن دارد

به گزارش خبرگزاری ایرنا. مسعود بختیاری وی شامگاه شنبه در همایش بزرگ فعالان صنایع غذایی اصفهان در سالن همایش قلب شهر افزود: اصفهان یکی از بهترین استان های کشور در زمینه مرغ، تخم مرغ، گوشت قرمز صنعتی و … است. تولید آبزی پروری

وی افزود: این کشور از نظر تولید شیر خام، تعداد گاوداری ها و بهره وری گاوداری رتبه اول کشور را دارد و با تولید سالانه 71 هزار تن گوشت قرمز رتبه چهارم را در کشور دارد.

وی ادامه داد: اصفهان از نظر تعداد واحدهای تولید تخم مرغ و گوشت مرغ در رتبه اول و دوم کشور قرار دارد و در تولید شیر و گوشت قرمز جایگاه بالایی دارد به شبکه های محصولات غذایی خود توجه بیشتری داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: اصفهان با 213 واحد پرورش ماهی با ظرفیت 2 میلیون و 300 هزار قطعه سالانه رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است.

رئیس هیئت مدیره انجمن صنایع غذایی استان افزود: اصفهان دارای واحدهای تولیدی پیشرو و ممتاز در تولید انواع حبوبات، آرد، محصولات کشاورزی، لبنیات، شیرینی، شکلات، کنسرو و گوشت است. محصولات

بختیاری تصریح کرد: چهار کارخانه بزرگ صنایع غذایی کشور که صادرات زیادی دارند در اصفهان مستقر هستند و همه این آمارها نشان از توانمندی های بالای این کشور در صنایع غذایی دارد که بیانگر ضرورت همکاری و تعامل بین کشورها همه مسئول توسعه این قابلیت ها هستند.

وی با تشریح اهمیت صنعت غذا گفت: شرایط نامناسب اقتصادی که کشور در سال های اخیر تجربه می کند، بر انگیزه و روحیه فعالان این صنعت تاثیر منفی گذاشته است و در چنین شرایطی لازم است با عزمی راسخ و از سوی مسئولان اجرایی نیز در مسیر پیشرفت حرکت کنیم و انتظار می رود رویکرد تسهیل گری در قبال صنایع غذایی در استانداری اتخاذ شود.

بختیاری با تاکید بر کیفیت بالای محصولات غذایی تولیدی کارخانه های استان گفت: در زمینه تولید غلات و آرد، کارخانه های منحصر به فرد اصفهان فعالیت می کنند و واحدهای لبنی آنها همواره در رتبه های نخست کشور قرار دارند.

وی خاطرنشان کرد: واحدهای تولید گاز، شیرینی و شکلات در استانداری همواره نه تنها در بازار داخلی، بلکه در بازار بین المللی نیز مطرح بوده و نیاز است تا برای برندسازی محصولات غذایی در منطقه تلاش شود. .

وی بیان کرد: اصفهان از زیرساخت های مناسب برای توسعه صنایع غذایی برخوردار بوده و از نظر رعایت اصول بهداشتی در جایگاه مناسبی قرار دارد و با توجه به قابلیت های بالقوه ای که دارد، انتظار می رود صنعت غذا در این منطقه شاهد رشد و توسعه بیشتر باشد.

رئیس هیئت مدیره انجمن صنایع غذایی استان اصفهان افزود: رسانه ها باید در اطلاع رسانی واقعیات صنعت غذا به مردم همکاری کنند و اکثر تبلیغات بد در فضای مجازی درباره صنایع غذایی داخلی صحت و کذب نیست.

وی تاکید کرد: به طور معمول صنایع غذایی زیر نظر سه دستگاه اجرایی دولتی شامل سازمان غذا و دارو، سازمان ملی استاندارد و اداره کل دامپزشکی فعالیت می کنند و این نظارت ها اعتماد بالایی را برای مصرف کنندگان ایجاد می کند. از غذاهای فرآوری شده

به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران، گردهمایی فعالان صنایع غذایی با حضور مدیران برتر صنایع غذایی کشور و دیگر فعالان صنایع غذایی از استان های مختلف در استان اصفهان برگزار شد و در پایان این مراسم، بیشترین همچنین از فعالان برجسته این عرصه تجلیل شد.

پس از انقلاب اسلامی، صنایع غذایی در کشور به ویژه اصفهان گسترش چشمگیری یافت و برخی از شاخه های این صنعت توانستند علاوه بر پاسخگویی به نیازهای داخلی با برند، محصولات خود را به بازارهای جهانی صادر کنند.

صنعت غذا در اصفهان حرف های زیادی برای گفتن دارد

منبع: https://www.irna.ir/news/85716947/%D8%B5%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%B9-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D8%B5%D9%81%D9%87%D8%A7%D9%86-%D8%AD%D8%B1%D9%81-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D9%81%D8%AA%D9%86-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF