وی افزود: برداشت پیاز تولیدی دزفول و شمال استان خوزستان از ابتدای اسفندماه آغاز و و تا نیمه تیرماه ادامه دارد و به نوعی تولید خارج از فصل به شمار میآید.
انتهای پیام
وی افزود: برداشت پیاز تولیدی دزفول و شمال استان خوزستان از ابتدای اسفندماه آغاز و و تا نیمه تیرماه ادامه دارد و به نوعی تولید خارج از فصل به شمار میآید.
انتهای پیام
منبع: https://www.isna.ir/news/1402042717133/%D8%B5%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%AD%D8%AF%D9%88%D8%AF-%DB%B8-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%AA%D9%86-%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84-%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B2%D9%81%D9%88%D9%84
مدیر جهاد کشاورزی دزفول گفت: با توجه به اینکه پیاز دزفول تولید خارج از فصل است، توزیع آن در بازار نقش موثری در تنظیم بازار و همچنین تعدیل قیمت این محصول دارد.
قمرزاده عنوان کرد: محصول پیاز تولید شده در شهرستان دزفول عمدتا از ارقام زرد و سفید است که بخشی از آن در استان خوزستان و کشور توزیع و بخشی از آن نیز به سایر کشورها صادر می شود.
بهروز قمرزاده در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به کشت و تولید پیاز در دزفول اظهار کرد: در سال زراعی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ از سطح ۸۵۰ هکتار از مزارع پیاز این شهرستان بیش از ۴۰ هزار تن محصول برداشت شد.
وی خاطرنشان کرد: امسال ۳۹۶ محموله پیاز به وزن حدود ۸ هزار تن به کشورهای ارمنستان، روسیه، گرجستان، قزاقستان، رومانی و آلمان صادر شده است.
ایسنا/خوزستان مدیر جهاد کشاورزی دزفول از صادرات حدود ۸ هزار تن پیاز تولیدی این شهرستان به خارج از کشور خبر داد.