مشخص نیست که آیا شیائومی باید مجوزهای بیشتری برای خودروی برقی خود دریافت کند یا خیر، این خودرو توسط شرکت دولتی گروه خودروسازی پکن، تولید خواهد شد.
به گزارش ایسنا، شیائومی در سه ماهه سوم سال میلادی جاری، ۷۰.۹ میلیارد یوان (۹.۹ میلیارد دلار) فروش داشت که بهتر از رقم ۷.۵ میلیارد یوان پیشبینی شده برای این شرکت بود. درآمد خالص شیائومی ۴.۹ میلیارد یوان بود که در مقایسه با ۴.۳ میلیارد یوان پیشبینی تحلیلگران، بالاتر بود.
لی جون، رئیس هیات مدیره شیائومی در پستی در شبکه اجتماعی ویبو اعلام کرد شیائومی بیش از یک میلیون دستگاه از گوشی سری ۱۴ خود را در هفته نخست اکتبر فروخته است. همچنین، هفته گذشته بالاخره نخستین جزئیات و تصاویر خودروی برقی شیائومی که یک سدان با پنج صندلی است، پس از این که مورد تائید پکن قرار گرفت، منتشر شد.
انتهای پیام
منبع: https://www.isna.ir/news/1402082921437/%D8%B4%DB%8C%D8%A7%D8%A6%D9%88%D9%85%DB%8C-%D9%BE%D8%B1%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%B4%D8%AF
شیائومی با وجود ابهامات پیرامون اقتصاد مصرف کننده، با عرضه لاین گوشیهای شیائومی ۱۴، موفق شد رشد فروش خود را در فصل تعطیلات چین، احیا کند.
سرمایهگذاران انتظار دارند که شیائومی یکی از بزرگترین برندگان بهبود بازار باشد. ارزش بازار شیائومی از ژوئن با شور و هیجانی که پیرامون جدیدترین گوشی این شرکت وجود داشته است، حدود ۱۹ میلیارد دلار رشد کرده است.
نشانههای رو به رشدی از سپری شدن دوران رکود بازار جهانی تلفن هوشمند دیده میشود. شیائومی و هواوی، پرچمدار رشد ۱۱ درصدی فروش تلفن هوشمند در چین در اکتبر بودند. هواوی که در اوت با عرضه گوشی میت ۶۰ پرو، در چین غوغا کرد، عامل نیمی از این بهبود فروش بود.
فروش شرکت شیائومی برای نخستین بار در دو سال گذشته، افزایش یافت که اتفاق خوبی برای این سازنده تلفن هوشمند چینی است.
سیستم عامل «هایپر او اس» شیائومی که جدیدترین سیستم عامل این شرکت است، محصولاتش را از تلفنهای هوشمند گرفته تا تلویزیونها، به یکدیگر وصل میکند. این پلتفرم میتواند توسط خودروهای برقی هم استفاده شود.
بر اساس گزارش بلومبرگ، شیائومی در تلاش برای ورود به فضای پررقابت خودروی برقی است اما از آنجا که این کار، مستلزم صرف زمان و هزینه زیاد است، این شرکت برای جبران این سرمایه گذاری سنگین ضروری، تلاش کرده است هزینههایی مانند بازاریابی را محدود کند.