طبق گزارش بلومبرگ، فائو اعلام کرد که هزینههای پنهان از ۱۰ تریلیون دلار تا ۱۶ تریلیون دلار در سال متغیر است که نتیجه احتمالی آن ۱۲.۷ تریلیون دلار است و حدود یک پنجم این هزینهها مربوط به محیط زیست از جمله انتشار گازهای گلخانهای و نیتروژن، تغییر کاربری زمین و استفاده از آب است.
به گزارش ایسنا، صنایع غذایی و کشاورزی بیش از ۱۰ تریلیون دلار در سال به دلیل رژیمهای غذایی ناسالم، آسیبهای زیست محیطی و سوء تغذیه به اقتصاد جهانی خسارت وارد میکند.
صنعت غذا و بازارهای کشاورزی جهانی پس از جنگ روسیه و اوکراین که قیمتها را افزایش داد، تحت نظارت فزایندهای قرار گرفت و بر بحران هزینههای زندگی افزود. هزینههای پنهان شناسایی شده فائو از ۱۵۴ کشور، تأثیر نامتناسبی بر کشورهای فقیرتر دارد، جایی که ضرر و زیان عمدتاً به فقر و سوء تغذیه مربوط میشود.
انتشار گازهای گلخانهای مواد غذایی ناسالم ۱۰ تریلیون دلار برای اقتصاد جهانی هزینه دارد.
انتهای پیام
منبع: https://www.isna.ir/news/1402081611891/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%86%D8%A7%D8%B3%D8%A7%D9%84%D9%85-%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%B4%D8%AF
بر اساس گزارش روز دوشنبه (۶ نوامبر) سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد، حدود ۷۰ درصد از این هزینههای پنهان ناشی از مصرف غذاهای فوق فرآوری شده و رژیمهای غذایی سرشار از چربی و قند است که منجر به چاقی و بیماریهای غیرواگیر و باعث کاهش بهرهوری نیروی کار، بهویژه در کشورهای با درآمد بالا و متوسط میشود.