رفع انحصار از یک کسب و کار پس از ۱۴ سال

بر این اساس، سازمان دامپزشکی کشور مکلف است اقدامات لازم را به منظور اصلاح رویه‌های خود در این حوزه انجام دهد. 

به گزارش ایرنا از وزارت امور اقتصادی و دارایی، هیات مقررات زدایی و تسهیل محیط کسب و کار در مصوبه‌ای بند ۳ فصل اول «ضوابط فنی بهداشتی کشتار، استحصال، بسته بندی و عرضه گوشت شترمرغ» را حذف کرد. 

تصمیم هیات مقررات زدایی و تسهیل محیط کسب و کار برای رفع این انحصار اتخاذ شد و انتظار می‌رود با اجرایی شدن آن، زمینه تسهیل و انحصار زدایی از این کسب و کار فراهم شود و محدودیتی که در ۱۴ سال گذشته برای کشتارگاه‌های مجاز به کشتار، استحصال و عرضه گوشت شترمرغ ایجاد شده بود از میان برود.

[ad_2]
منبع: https://www.irna.ir/news/84846068/%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D8%A7%D9%86%D8%AD%D8%B5%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%DB%8C%DA%A9-%DA%A9%D8%B3%D8%A8-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D9%BE%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%DB%B1%DB%B4-%D8%B3%D8%A7%D9%84

بر اساس مقررات قبلی، کشتار، استحصال و عرضه گوشت شترمرغ در هر استان فقط در یک کشتارگاه باید انجام می‌شد که این موضوع برای تولید کننده‌ها در استان‌های پهناور مشکل ایجاد کرده و موجب انحصار شده بود.

توسط داوود دانش‌جعفری

داوود دانش‌جعفری