معاون تسهیلات و تجاری سازی صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه امسال سال رشد تولید بود، گفت: بر این اساس ۳ بانک تسهیلاتی را با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی و شورای پول و اعتبار به شرکتها اختصاص دادند و این همکاری موحب شد تولید در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل دوبرابر افزایش یابد.
ذوالفقاری ادامه داد: مساله تضمین یک مساله جدی برای شرکت های دانشبنیان است و ما در صندوق نوآوری و شکوفایی سعی کردیم چارچوب تامین را به عنوان شبکه مکمل تامین کنیم.
ذوالفقاری تاکید کرد: ریسک اوراق برای شرکتهای دانشبنیان را با شبکه بانکی به صورت ۵۰-۵۰ بین بانک ها و صندوق نوآوری و شکوفایی تقسیم کردیم. این امر مزیت زیادی را برای شرکتها ایجاد کرده است.
به گفته وی، در موضوع دسترسی شرکتهای دانش بنیان به بازار مالی از دیگر مسایل است و تامین این اوراق مشکلات پیچیده ای را برای شرکتها ایجاد می کند.
وی شرکتهای دانشبنیان را از خوشنامترین مشتریان بانک توصیف کرد و یادآور شد: از این رو شبکه بانکی برای حمایت از این شرکت ها میتوانند ریسک مدیریت شدهای در نظر بگیرند.
همچنین در این مراسم احسان خاندوزی وزیر امور اقتصاد و دارایی، روحالله دهقانی فیروزآبادی؛ معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری، محمدصادق خیاطیان؛ رئیس هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی حضور داشتند.
به گزارش ایسنا، روحالله ذوالفقاری با بیان اینکه این رویداد به معرفی دستاوردهای شبکه بانکی در حمایت از شرکتهای دانش بنیان و زیست بوم نوآوری کشور میپردازد، افزود: در سال ۹۲ زیست بوم نوآوری کشور ذیل مؤسسات دانش بنیان شکل گرفته است و در آن زمان حدود ۵۵ شرکت تشکیل شد و امروز نزدیک به ۱۰ هزار شرکت دانش بنیان در کشور فعال شده است.
انتهای پیام